Catering

 

Premier Parkissa tarjoillaan herkullista ruokaa, joka on suunniteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Premier Parkin keittiöstä vastaa alan huippuammattilaiset. Ruoasta keskustellaan aina asiakkaan kanssa. ”Toimimme tilausravintolaperiaatteella ja meille on tärkeää, että tarjoamme asiakkaiden näköistä ruokaa, joka maistuu kaikille tilaisuuteen osallistujille”.

Ajovalmennusradan keittiössä valmistuu helposti annokset myös yli 60 hengelle – ja ulkona pidetyissä tilaisuuksissa on tarjoilut hoidettu jopa 200 henkilölle.

 

Ruokaan ja sen valmistukseen suhtaudutaan Premier Parkissa kunnianhimoisesti: kotimaiset raaka-aineet ja kausiajattelu ovat tärkeitä. Jos asiakas ei ole aivan varma, mikä ryhmää miellyttää eniten, on buffet-ruokailu varma valinta. Toisaalta, jos koko porukka on vaikka hyvän pihvin ystäviä, valmistetaan keittiössä sellaiset. ”Mikään erityisruokavalio ei tuota ongelmia, koska teemme kaiken alusta alkaen itse. Voimme vaikuttaa ruoan valmistusainesiin kaikissa vaiheissa”:

 

Tärkeintä on kuunnella asiakasta – päivä Premier Parkissa on asiakkaalle taatusti yksi vuoden kohokodista, joten haluamme, että myös ruoka tekee siitä erityisen. ”Haluamme käyttää ruoanvalmistuksessa aitoja aineksia, kermaa, voita ja juustoja. Onneksi kaikkia hyviä tuotteita saa nykyisin myös laktoosittomina”.

 

Yhtä suosikkiannosta on listalta vaikea valita, mutta tyytyväiset asiakkaat ja erinomaiset palautteet puhukoon puolestaan!

Keittiömestari

Tero Taalikka

tero.taalikka@premierpark.fi