maailmanluokanajovalmennusta03.png
Premier Park on maailmanluokan ajovalmennusrata Porvoossa. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä täyden palvelun kokous- ja koulutuskeskuksessa. 
8.9.2020 Koronaviruksen huomiointi toiminnassamme
 
Ajovalmennukset on käynnistetty jälleen kesälomakauden jälkeen. Seuraamme viranomaisten tiedotteita toimenpiteistä virusepidemian rajoittamiseksi. Mikäli viranomaiset asettavat rajoituksia, tulemme noudattamaan niitä ja tiedottamaan niistä välittömästi.

Tällä hetkellä pystymme toteuttamaan tilaisuudet rajoituksetta viranomaisohjeistuksen mukaisesti.
 
Ajovalmennuksissamme huomioidaan koronaviruksen ehkäisy seuraavasti:
  • Autot puhdistetaan ja desinfioidaan ennen valmennustilaisuuden alkua
  • Jokaisessa autossa on saatavilla käsidesiä
  • Jokaisessa autossa on puhdistusliina, jolla ohjauspyörän ja hallintalaitteet voi puhdistaa kuljettajan vaihdon yhteydessä (jos valmennuksessa 2 henkilöä per auto)
  • Kouluttajamme käyttävät maskia ollessaan lähietäisyydellä valmennuksen aikana
Pystymme toteuttamaan tiloissamme väljästi myös 20 hengen ajovalmennukset. Maksimissaan 10 hengen ryhmät voidaan toteuttaa niin, että jokainen osallistuja on yksin autossa.
 
Seuraamme tilannetta ja reagoimme käytäntöihin tarpeen vaatiessa.
 
Toivomme valmennuksiin osallistuvien huomioivan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeet koroviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Älä osallistu valmennukseen sairaana tai mikäli olet altistunut koronavirukselle. Muista pestä kädet tehostetusti valmennuksen eri vaiheissa ja käytä käsidesiä, jota on saatavilla tiloissamme ja autoissa.
TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

Ajovalmennus on vauhdikas ja hyödyllinen tapa oppia ajamaan turvallisesti ja taloudellisesti. Saamamme palaute on erinomaista ja asiakkaamme kertovat, että Premier Parkin ainutkertainen ajovalmennus nostaa fiilistä ja takaa sen, että myös muut kokouspäivän aikana käsitellyt asiat sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. 

Haluaisitko sinä tuoda tiimisi tai asiakkaasi Premier Parkiin? Nyt on hyvä aika varata syksyn kick-offit ja koulutuspäivät. Premier Parkissa voit järjestää kokouspäivän, tuotelanseerauksen tai vaikka ikimuistoisen saunaillan. 

Varaa nyt syksyn koulutuspäivä!


Ota meihin yhteyttä nyt ja sovi ilmaisesta demosta tai varaa samantien koulutuspäivä, josta kaikki lähtevät hyvällä mielellä kotiin!

 
AUDI kaari jarrutuksessa.jpg

Premier Park tarjoaa Suomen hauskimpia ja hyödyllisimpiä kokous- ja koulutuspalveluita Porvoossa. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt hyvämaineisia ja luotettavia yrityksiä   yhteistyökumppaniksemme

 

MYYMÄÄN AJOVALMENNUS- ja YRITYSTAPAHTUMIA

 

Premier Park on innovatiivinen alansa kehittäjä ja markkinajohtaja, jolla on testatut ja toimivat tuote- ja palvelukonseptit.

 

Jälleenmyyjänämme toimit osana tiimiä mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Sinulla on näyttöä onnistuneesta myyntityöstä ja yrittäjyys on toimintamallisi myös tässä työssä.

 

Jotta voit menestyä jälleenmyyjänämme, on sinulla oltava riittävästi aikaa, hyvät kontaktiverkostot sekä aito halu tehdä B2B-kauppaa sekä y-tunnus. Oma auto on myös tarpeen.

 

Tarjoamme sinulle arvostetun jälleenmyyjän aseman maailmanluokan ajovalmennusta tarjoavan yrityksen yhteistyökumppanina ja erittäin hyvät ansiomahdollisuudet.

 

Lisätietoja

 

Premier Park

 

Toimitusjohtaja Henrik Sundberg, puh. 050 575 0323, henrik.sundberg@premierevents.fi

Maailmaluokan_Premier_myyjäksi.jpg
Taksi Helsinki Premier Parkissa

Jatkuva koulutus ja itsensä kehittäminen on tärkeää, olipa kyseessä mikä tahansa työ tai ammatti. Kerran läpäisty tutkinto antaa pohjan ammatissa toimimiselle, mutta osaamista on ylläpidettävä maailman muuttuessa ja tekniikan kehittyessä.

 

Taksi Helsinki on ottanut kuljettajien ammattitaidon sydämen asiakseen. ”Mielestäni kaikkien pitäisi välillä pysähtyä miettimään omaa tekemistään ja sitä, miten osaamista voi kehittää – täydellisiä kun meistä ei ole kukaan” kertoo Ano Koskela, Taksi Helsingin palvelupäällikkö, joka on yksi taksinkuljettajille suunnatun liikenneturvallisuus- ja laatukoulutuksen ideoijista.  Ajovalmennus toteutetaan yhteistyössä A-vakuutuksen ja Premier Parkin kanssa.

 

Premier Parkissa taksinkuljettajille pidetään ensin teoriakoulutus, jonka aikana pohditaan mm. nopeuden vaikutusta jarrutusmatkaan, taloudellista ajamista sekä muita tärkeitä, turvallisuuteen liittyviä asioita. Teoriaosuuden jälkeen siirrytään radalle, jossa harjoitellaan hätäjarrutusta, hirvenväistöä, hätäkaistanvaihtoa sekä autonhallintaa liukkaissa olosuhteissa. Ano Koskela kertoo, että hän on taustaltaan liikenneopettaja, mutta silti Premier Parkin ajovalmennus avasi hänelle uusia näkökulmia ja muistutti unohtuneista asioista.

 

Valmennuksen jälkeen ammattikuljettajat kokoontuivat vielä koulutustilaan keskustelemaan opitusta. Ari Knuutinen kertoi, että hänellä on yli kolmekymmentä vuotta ajokokemusta, ja siitä huolimatta Premier Parkin ajovalmennusradalla tehdyt harjoitteet opettivat uutta. ”Tästä jäi hyvä fiilis – erityisesti hirvenväistöharjoitus yllätti. Käänsin ensin rattia liikaa, mutta saatuani opastusta onnistuin väistössä seuraavalla kierroksella.”

 

Taksinkuljettaja istuu työvuoron itse ratin takana, mutta Premier Parkissa ajoharjoitukset tehdään pareittain, ja jokainen pääsi kokemaan myös kyydissäolijan roolin. Tämä on tärkeä näkökulma, joka avartaa kuljettajan ajatusmaailmaa siitä, miltä tuntuu istua toisen kyydissä.

 

Ajovalmennukseen osallistunut Karim kertoi, että valmennus oli hänen mielestään erittäin hyödyllinen ja hyvin toteutettu. Karim tuli valmennukseen työnantajansa kanssa ja kertoi että ”Nyt osaan toimia paljon turvallisemmin esim. tilanteessa, jossa tie on jäässä. Opin myös, miten hätäjarrutus tehdään oikeaoppisesti”.

 

Koulutustila täyttyi puheensorinasta, kun kuljettajat jakoivat kokemuksia toistensa kanssa. Premier Parkin kouluttaja kysyi, mikä asia yllätti eniten konkareita.  Moni vastasi, että oli suorastaan hämmästyttävää huomata, kuinka pienellä ohjausliikkeellä auto tottelee. Paljon kiitosta sai myös se, että radalla pystyi käytännössä treenaamaan myös liian kovalla tilannenopeudella ja huomata, miten paljon se vaikuttaa turvallisuuteen. Eräs osallistuja totesikin: ”Uskomatonta, miten 10 km / h nopeuden nostaminen vaikutti tietyissä harjoituksissa tehden turvallisesta suorituksesta mahdottoman”.

 

Taksi Helsingin tavoitteena on sada mahdollisimman moni kuljettaja käymään Premier Parkin ajovalmennuksen. Koulutuksesta on suoraa hyötyä jokaiselle, sillä taloudellinen ajo säästää polttoainetta ja ehjällä, kolaroimattomalla autolla voi tehdä töitä: peltikorjaamolla olevan auton mittaria kun ei voi päällä pitää”.

 

Ajovalmennus soveltuu niin uraansa aloitteleville kuljettajille kuin kokeneille taksiyrittäjille: niin kauan voimme oppia uutta, kun haluamme oppia uutta.

premiertaxi1w.jpg
premiertaxi3w.jpg
premiertaksiw.jpg
quattrotaxiw.jpg

HENRY FORD SÄÄTIÖN

AJOVALMENNUS

Henry Fordin Säätiö tukee liikenneturvallisuutta sekä ajoneuvon hallinnan ja sujuvan liikennekäyttäytymisen edistämistä myöntämällä rahoituksen osallistujille maksuttoman ajovalmennuksen järjestämiseksi alkaen syyskuussa 2018.

 

Koulutuksesta ja käytännön järjestelyistä vastaa Premier Park ja se on tarkoitettu henkilöille, joilla on ajokortti. 

Henry Fordin Säätiö on ainoa toimija Suomessa, joka tarjoaa maksutonta laadukasta ajovalmennusta näin laajassa mittakaavassa 

cropped-HenryFordinSaatio_logo_blue-1.pn

”Hirviväistö todistaa karulla tavalla totuuden suomalais­autoilijoiden kyvyistä”, sanoo kymmeniä­tuhansia autoilijoita kouluttanut Henrik Sundberg

Lue Helsingin Sanomien juttu aiheesta:
https://www.hs.fi/autot/art-2000005832042.html

PremierPark_väistö_DSC_5293.jpg